Ελληνικά
English
Русский

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΠρώτα η ασφάλεια σε ότι κάνουμε

Έχουμε δεσμευτεί βαθιά στην εφαρμογή και συνεχή βελτίωση των πρακτικών εργασίας μας, ώστε να εξασφαλίζουμε την υγεία και ασφάλεια των ανθρώπων μας, των πελατών μας, των κοινοτήτων και του ίδιου του περιβάλλοντος.

Με σεβασμό στο περιβάλλον

Η εύρεση βιώσιμων, υψηλών αποδόσεων τεχνικών και υλικών σε συνδυασμό με τις καθημερινές πρακτικές κατασκευής παρέχουν μια αμοιβαία ωφέλιμη κατάσταση για τους πελάτες, την εταιρία και το περιβάλλον. Η Μπεντόρα ΑΕ έχει δεσμευτεί στην κατασκευή κτιρίων φιλικών προς το περιβάλλον, εναρμονίζοντας την υψηλή αισθητική με την εξοικονόμηση ενέργειας, δίνοντας καινοτόμες λύσεις με έντονη έμφαση στην ύπαρξη πράσινου, με τη δημιουργία πράσινων ταρατσών και γυάλινων αίθριων προβάλλοντας έτσι τα φυσικά στοιχεία ακολουθώντας την γοργά μεταβαλλόμενη «πράσινη αγορά».

Ποιότητα

Ενώ είναι σημαντικό να μιλήσουμε για το τι κάνουμε επιτρέψτε μας εν συντομία να αναφέρουμε τον τρόπο. Σε τελευταία ανάλυση το «ΠΩΣ» είναι που μας ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες κατασκευαστικές εταιρείες του κλάδου. Στην Μπεντόρα ΑΕ πιστεύουμε ότι υπάρχουν πολλοί τρόποι να λυθεί ένα πρόβλημα. Ο σημαντικότερος είναι η ιδέα του «δουλεύω έξυπνα».Ως εταιρεία αυτός ο στόχος μας έχει ωθήσει να θέσουμε τον πήχη υψηλότερα. Οι σημαντικότεροι σύμμαχοί μας στην προσπάθεια για την επίτευξη αυτού του σκοπού είναι η άριστη τεχνική μας κατάρτιση, η γνώση των  «μυστικών» των κατασκευών και η εμμονή μας στην τελειότητα, στοιχεία που οφείλουμε στο μεράκι, στην πολύχρονη εμπειρία μας και στην έγκαιρη παρακολούθηση των ραγδαίων εξελίξεων  της τεχνολογίας.
Bendora:Αδριανουπόλεως 24 , 551 33, Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη
T. 2310 455450, F. 2310 488455, E. info@bendora.gr


active³ 4.7 · © 2000 - 2007 IPS Ltd · Όροι χρήσης