Ελληνικά
English
Русский

ΕΛΑΙΩΝΕΣ / ΠΑΝΟΡΑΜΑ 


 

 

BENDORA  ELEONES

Τοποθεσία - Προσβασιμότητα

Στα Δυτικά του Πανοράματος, στην περιοχή Ελαιώνες του δήμου Πυλαίας, σε ένα από τα ψηλότερα σημεία της περιοχής , σε ιδιόκτητο οικόπεδο 12 στρ. κατασκευάζονται σε 2 συγκροτήματα, 6 αυτόνομες κατοικίες με μια πισίνα ανά κατοικία.
Τα σπίτια έχουν σχεδιαστεί κατά τέτοιο τρόπο ώστε να ακολουθούν πιστά τη φιλοσοφία της κατασκευαστικής εταιρείας που είναι να προσφέρει στους ιδιοκτήτες αυτών, άνεση και πολυτέλεια μέσα σε ένα περιβάλλον ηρεμίας. Το άπλετο πράσινο, σε συνδυασμό με την προσεγμένη δουλειά στην λεπτομέρεια που ακολουθείται σε όλα τα στάδια της κατασκευής του έργου, πετυχαίνουν αυτό το αποτέλεσμα.
Η πανοραμική θέα που έχουν τα σπίτια από τη μια μεριά στο απέραντο γαλάζιο του Θερμαϊκού και από την άλλη στο δάσος με τα πεύκα προσφέρει στους ιδιοκτήτες την αίσθηση εξοχικής  κατοικίας, μολονότι απέχουν μόλις λίγα λεπτά από κεντρικές αρτηρίες της πόλης (περιφερειακή οδός).

Περιγραφή

Το κάθε συγκρότημα περιλαμβάνει από μία κατοικία 250τμ, 280τμ, 350τμ. Το κάθε σπίτι έχει επιπρόσθετα 30τμ κελάρι και λεβητοστάσιο.
Δύο θέσεις parking  αντιστοιχούν σε κάθε κατοικία η οποία αποτελείται από 3 επίπεδα.
Στο πρώτο επίπεδο βρίσκεται η ευρύχωρη και εργονομική σαλοκουζίνα  με τζάκι, WC επισκεπτών, βεστιάριο, αποθήκη και ένα δωμάτιο, που ανάλογα με τις ανάγκες του αγοραστή μπορεί να διαμορφωθεί ως γραφείο, playroom, δωμάτιο φιλοξενουμένων κλπ.
Στο δεύτερο επίπεδο βρίσκονται 3 με 4 μεγάλα υπνοδωμάτια με εντοιχισμένες ντουλάπες και 2 WC-λουτρό. Τα υπνοδωμάτια έχουν πρόσβαση σε μπαλκόνι απ' όπου μπορεί κανείς να απολαύσει τη θέα που προσφέρει η προνομιακή θέση του συγκροτήματος από την Ανατολή του ήλιου μέχρι τη Δύση του, αλλά και την ομορφιά της φωτισμένης πόλης τη νύχτα.
Στο τρίτο επίπεδο, το πιο ψηλό, βρίσκεται ένα μεγάλο υπνοδωμάτιο με τζάκι, dressing - room, χωλ και WC-λουτρό. Το δωμάτιο αυτό περιστοιχίζεται από ένα μεγάλο μπαλκόνι, λειτουργώντας ως ησυχαστήριο απ' όπου μπορεί κανείς να απολαύσει τόσο την ομορφιά του άψογα περιποιημένου περιβάλλοντος χώρου, όσο και τη θέα της φύσης μέχρι εκεί που φτάνει το μάτι.
Η κάθε κατοικία διαθέτει αυτόνομη θέρμανση, αυτόνομη εγκατάσταση παραγωγής ζεστού νερού με εναλλάκτη  θερμότητας, κεντρική δορυφορική κεραία, εγκατάσταση σύγχρονου τηλεφωνικού δικτύου για ταυτόχρονη λειτουργία τηλεφώνου και διαδικτύου, εγκατάσταση συναγερμού και κλιματισμού, καθώς και υδραυλικό ασανσέρ.
Σε κάθε σπίτι αναλογεί κήπος 2.000τμ εξ αδιαιρέτου, διαμορφωμένος μετά από αρχιτεκτονική μελέτη τοπίου και αρμονικά δεμένος με το περιβάλλον. Για ιδιόχρηση σε κάθε κατοικία αντιστοιχούν 1.200 - 1.900τμ, όπως και μια πισίνα.

Ποιότητα Ζωής

Ο αγοραστής με τις κατοικίες αυτές απολαμβάνει μια ξεχωριστή ποιότητα ζωής, συνδυάζοντας την ηρεμία και την γαλήνη που του προσφέρει η φύση μέσα από την άρτια μελετημένη αρχιτεκτονική του τοπίου, την πολυτέλεια και την άνεση που προσδίδει ο συγκερασμός της εργονομικής αρχιτεκτονικής και των άριστων υλικών.
Η συγγραφή υποχρεώσεων και ο κανονισμός λειτουργίας του συγκροτήματος εξασφαλίζουν στον αγοραστή σιγουριά, ώστε να νιώθει ανεξάρτητος σε ένα οργανωμένο περιβάλλον ποιότητας.       

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ 
Bendora:Αδριανουπόλεως 24 , 551 33, Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη
T. 2310 455450, F. 2310 488455, E. info@bendora.gr


active³ 4.7 · © 2000 - 2007 IPS Ltd · Όροι χρήσης