Ελληνικά
English
Русский

ΠΡΟΦΙΛBendora Energy:

Στον κλάδο της ενέργειας η Μπεντόρα Α.Ε. άρχισε να αναπτύσσεται από τις αρχές του 2000, εκμεταλλευόμενη τις πολύχρονες επαφές με το εξωτερικό και κυρίως με τη Ρωσία, στο εμπόριο πετρελαιοειδών. Τα τελευταία 4 χρόνια η εταιρεία έχει συνάψει σχέσεις με τις ρωσικές εταιρείες TECHNOPROMEXPORT και τη θυγατρική του ρωσικού κολοσσού GAZPROM την GAZPROMENERGO. Οι συμφωνίες με τις παραπάνω εταιρείες έχουν στόχο την εξεύρεση συνεργασιών στην Ελλάδα και στα Βαλκάνια όπως και στη Ρωσία με σκοπό την κατασκευή μονάδων παραγωγής, όπως και συμμετοχή στις μονάδες παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος. Η Μπεντόρα ετοιμάζει την είσοδό της στις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας (ΑΠΕ), και ήδη ετοιμάζεται σε συνεργασία με άλλους φορείς να υποβάλλει φάκελο για ίδρυση φωτοβολταϊκού πάρκου ισχύος 0,945 MW στην περιοχή του Κιλκίς.

Bendora Trade:

Η εταιρεία ασχολείται με το Διεθνές εμπόριο από την ίδρυσή της. Κύριες δραστηριότητές της είναι η προώθηση ελληνικών προϊόντων στο εξωτερικό, η εισαγωγή και αντιπροσώπευση οίκων του εξωτερικού. Επίσης εξαγάγει είδη παιδικής ένδυσης, υφάσματα, κρασιά και δομικά υλικά. Στα τέλη του 2007 ξεκίνησαν και οι εξαγωγές Φέτας και καπνού. Κύριες χώρες εξαγωγής είναι η Ρωσία, η Αλβανία , η Σουηδία, η Γερμανία και η Κίνα.  

Bendora Construction:

Η τεχνογνωσία και η εξειδίκευση της Μπεντόρα Α.Ε. στις κατασκευές, σε συνδυασμό με τη συνεχή μελέτη της σύγχρονης αρχιτεκτονικής και την παρακολούθηση των εξελίξεων στη χρήση δομικών υλικών, αποτελούν την κινητήρια δύναμη για την ανάπτυξη και επέκταση της εταιρείας. Η φιλοσοφία της είναι κατ’ εξοχήν πελατοκεντρική. Η υψηλή ποιότητα των κατασκευαστικών έργων, η χρήση των καταλληλότερων δομικών υλικών, η συνεχής αναβάθμιση της αρχιτεκτονικής τους και ο σεβασμός στο φυσικό περιβάλλον εφαρμόζοντας τεχνολογίες εξοικονόμησης ενέργειας και φιλικών κατασκευών προς το περιβάλλον καθιστούν την Μπεντόρα Α.Ε. ως μία αξιόπιστη παρουσία στο χώρο δημιουργώντας σχέσεις αμοιβαίας εμπιστοσύνης και σεβασμού με τους πελάτες, τους προμηθευτές και το σύνολο των συνεργατών. Οι κατασκευές της Μπεντόρα Α.Ε. επεκτείνονται πέρα από τις συμβατικές κατασκευαστικές λύσεις και προτείνουν έναν διαφορετικό τρόπο ζωής. 
Bendora:Αδριανουπόλεως 24 , 551 33, Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη
T. 2310 455450, F. 2310 488455, E. info@bendora.gr


active³ 4.7 · © 2000 - 2007 IPS Ltd · Όροι χρήσης