Ελληνικά
English
Русский

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2007 

Συμμετοχή της Bendora S.A. στην έκθεση "A place in the sun"

 

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η συμμετοχή της Bendora S.A. στη διεθνή έκθεση «A place in the sun Live".

Η έκθεση έγινε στο Birmingham της Αγγλίας, από τις 28 έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2007. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη παγκοσμίως έκθεση στο χώρο της κατασκευαστικής αγοράς όπου συμμετέχουν οι σημαντικότερες εταιρείες απ' όλο τον κόσμο.

Στη έκθεση συμμετείχαν πάνω από 100 κατασκευαστικές εταιρείες, αντιπροσωπεύοντας 40 διαφορετικές χώρες. Εκτός από το ενδιαφέρον της διεθνούς real estate που προκαλεί κάθε χρόνο η διοργάνωση αυτή, περισσότεροι από 21.000 ήταν οι επισκέπτες που προσελκύστηκαν ενδιαφερόμενοι για τις εξελίξεις στο χώρο των κατασκευών αλλά κυρίως διερευνώντας είτε την ιδανική προσφορά για επενδύσεις σε ακίνητα, είτε τη δυνατότητα μιας εξοχικής ή και μόνιμης κατοικίας εκτός της χώρας τους.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε δεκάδες παράλληλες εκδηλώσεις πολιτιστικού και ψυχαγωγικού χαρακτήρα αλλά και δωρεάν σεμιναρίων με συμβουλές από εμπειρογνώμονες στο χώρο των ακινήτων.

Το περίπτερο της Bendora S.A. έκανε ιδιαίτερη εντύπωση στους χιλιάδες επισκέπτες για την καλαισθησία που το διέκρινε και για την εμπεριστατωμένη και πλήρη ενημέρωση που προσέφερε στους ενδιαφερόμενους να επενδύσουν στην αγορά κατοικίας στη χώρα μας. Η αναζήτηση άλλωστε «Μιας θέσης στον ήλιο Live» όπως είναι και ο τίτλος της έκθεσης, ανταποκρινόταν πλήρως στις προσφορές της Bendora S.A. για μια εξοχική κατοικία στην ηλιόλουστη χώρα μας.
Bendora:Αδριανουπόλεως 24 , 551 33, Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη
T. 2310 455450, F. 2310 488455, E. info@bendora.gr


active³ 4.7 · © 2000 - 2007 IPS Ltd · Όροι χρήσης