Ελληνικά
English
Русский

ΑΛΙΚΤΡΟΝ
 

ΑΛΙΚΤΡΟΝ

Η Αγία Τριάδα, ένα γραφικό χωριό χτισμένο στην πιο όμορφη ακτή του Θερμαϊκού, πνιγμένη στο πράσινο περνούν τις διακοπές τους Έλληνες και ξένοι τουρίστες. Οργανωμένες πλαζ και κάμπινγκ καθώς και οι ήρεμες ακτές της προσφέρονται για τα δημοφιλή σπορ του καλοκαιριού, ενώ οι αθλητικές εγκαταστάσεις δίνουν επιλογές για άθληση. Γραφικές ψαροταβέρνες, ψησταριές, μπαράκια και καφετέριες υπάρχουν σε αφθονία σε όλη τη γύρω περιοχή.

 

 Στον ευρύτερο Θερμαϊκό κόλπο και στα γραφικά θέρετρα της ακτής Περαία, Ν. Επιβάτες, Αγία Τριάδα σε απόσταση περίπου 20 χμ από το κέντρο της Θεσσαλονίκης, όπου πάντοτε ήταν η άμεση τουριστική διέξοδος της Θεσσαλονίκης, η εταιρεία Μπεντόρα Α.Ε. θα χτίσει σε έκταση 23000 τ.μ. 15 πολυτελείς κατοικίες συνδυάζοντας μοντέρνο στυλ και φυσικά υλικά για καλύτερη εναρμόνισή τους με το περιβάλλον.Κάθε κατοικία θα έχει επιφάνεια 85-150 τ.μ. με υπόγειο.

Επίσης κάθε κατοικία θα έχει δική της ιδιωτική πισίνα, αυτόνομη θέρμανση, εναλλάκτη θερμότητας ζεστού νερού, κεντρική δορυφορική κεραία, εγκατάσταση σύγχρονου τηλεφωνικού δικτύου για την ταυτόχρονη λειτουργία τηλεφώνου και data, προεγκατάσταση συναγερμού και κλιματισμού, 2 θέσεις παρκινγκ.

Το ΑΛΙΚΤΡΟΝ είναι ένα ιδανικό μέρος για την απόκτηση μόνιμης κατοικίας με όλα τα προτερήματα της εξοχής.


 

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

 
1

2

3

4

5

6

7

8


Bendora:Αδριανουπόλεως 24 , 551 33, Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη
T. 2310 455450, F. 2310 488455, E. info@bendora.gr


active³ 4.7 · © 2000 - 2007 IPS Ltd · Όροι χρήσης