Ελληνικά
English
Русский

THALASSOGITON BY BENDORAΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Ο οικισμός THALASSOGITON by BENDORA βρίσκεται στην περιοχή Σάνη Χαλκιδικής. Απέχει 80 χμ από τη Θεσσαλονίκη και 68 χμ από το Αεροδρόμιο Μακεδονίας.

Σε μία έκταση 36 στρεμμάτων κοντά στη θάλασσα, μόλις 300 μέτρα από το Sani Resort, θα ανεγερθούν 25 αυτόνομες κατοικίες με δική τους πισίνα. Η κάθε κατοικία θα έχει πλήρη διαμορφωμένο ιδιόκτητο και κοινόχρηστο περιβάλλοντα χώρο και parking. Το συγκρότημα θα διαθέτει γήπεδο πολλαπλών χρήσεων. Όπως όλες οι κατασκευές της εταιρείας BENDORA, έτσι και το συγκρότημα THALASSOGITON ακολουθεί πιστά τη φιλοσοφία της εταιρείας που την καθιστά οπαδό της σύγχρονης αρχιτεκτονικής, χρησιμοποιώντας υλικά φιλικά προς το περιβάλλον, σε πλήρη εναρμόνιση με τη φύση.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Υπάρχουν 4 διαφορετικοί τύποι κατοικιών ανάλογα με το μέγεθός τους. Κάθε μία θα αναπτύσσεται σε 3 επίπεδα, διαθέτοντας τζάκι, αυτόνομη θέρμανση με παραγωγή ζεστού νερού, κλιματισμό, τηλεφωνικό δίκτυο, σύστημα συναγερμού και πυρανίχνευσης, internet και κεραία δορυφορικής λήψης. Επίσης θα υπάρχει σύστημα πέργολας ανά κατοικία, το οποίο θα έχει τη δυνατότητα να κλείνει από 3 πλευρές (στέγη και πλαϊνά) δημιουργώντας έναν χώρο αίθριου ως φυσική προέκταση της κατοικίας. Τέλος, οι ταράτσες θα διακοσμηθούν με υπέροχους κήπους συμπληρώνοντας την ομορφιά του φυσικού τοπίου.

Στους κοινόχρηστους  χώρους θα υπάρχουν συστήματα βιολογικού καθαρισμού  καθώς και ιδιωτική γεώτρηση για όλο τον οικισμό.  Ειδική προσοχή έχει δοθεί στον σχεδιασμό των θέσεων parking, με ειδικές εισόδους ώστε να αποφεύγεται η όχληση των γύρω κατοικιών.

Το συγκρότημα THALASSOGITON by BENDORA συνδυάζει την ησυχία και γαλήνη της εξοχικής κατοικίας με την κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα της Χαλκιδικής.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ


1

2

5

4

3

6

8
ΔΕΙΤΕ ΤΟ PROSPECTUS


Bendora:Αδριανουπόλεως 24 , 551 33, Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη
T. 2310 455450, F. 2310 488455, E. info@bendora.gr


active³ 4.7 · © 2000 - 2007 IPS Ltd · Όροι χρήσης