Ελληνικά
English
Русский

SANI BENDORA VILLAS 

 

 


 

 

Τοποθεσία

Χτισμένο στην κοσμοπολίτικη και μαγευτική περιοχή της Σάνη, στη δυτική ακτή της Κασσάνδρας Χαλκιδικής, η Bendora σας μεταφέρει σε ένα κόσμο μοναδικής άνεσης και πολυτέλειας, στα Sani Bendora Villas. Σε μικρή απόσταση από τη Θεσσαλονίκη, σε έναν κόσμο παραδεισένιο, με ατέλειωτες αμμουδιές και πευκόφυτες εκτάσεις που αγγίζουν σχεδόν τη θάλασσα, η Bendora δημιουργούσε για εσάς τα Sani Bendora Villas, για να απολαμβάνετε τις ανέσεις και την πολυτέλεια μιας κατοικίας υψηλών προδιαγραφών.

Φιλοσοφία

Η Bendora δημιούργησε το υπερσύγχρονο συγκρότημα πολυτελών κατοικιών τα Sani Bendora Villas για εσάς που επιθυμείτε μία απόδραση στον κόσμο της υψηλής αισθητικής, 12 μήνες το χρόνο. Σχεδιασμένα με φαντασία και πρωτοτυπία, τα Sani Bendora Villas παρέχουν ανέσεις σε εσάς που θέλετε υψηλές προδιαγραφές στη διαμονή σας και που επιθυμείτε να εκπληρώσετε το όνειρο της γρήγορης απόδρασης από την καθημερινότητα της πόλης.

Σχεδιασμός

Σε μία έκταση 18 στρεμμάτων, η Bendora κατασκεύασε 16 κατοικίες χτισμένες με έναν άψογο συνδυασμό ξύλου και πέτρας και με επιλογή φιλικών, γήινων χρωμάτων που επιτρέπουν την αρμονική συνύπαρξή τους με το φυσικό περιβάλλον.

Μοντέρνα αρχιτεκτονική, πανέμορφοι κήποι, εξωτερικές πισίνες. Πλούσιο γκαζόν, ξύλινα σκέπαστρα στην αυλή του κάθε σπιτιού, ιδανικά για αναρριχώμενα φυτά, θάμνοι και δέντρα στολίζουν τον αυτοποτιζόμενο περιβάλλοντα χώρο και τις κατοικίες.

Τα Sani Bendora Villas αποτελούν ένα σύγχρονο συγκρότημα ανεξάρτητων κατοικιών, χτισμένων με προσοχή και έμφαση στη λειτουργικότητα, την ασφάλεια και την άνεση των χώρων τους.

Κατασκευή

Οι κατοικίες στο συγκρότημα Sani Bendora Villas συνδυάζοντας την καλαισθησία με την εργονομία. Η κάθε κατοικία διαθέτει τζάκι, αυτόνομη θέρμανση, αυτόνομη εγκατάσταση παραγωγής ζεστού νερού με εναλλάκτη θερμότητας, κεντρική δορυφορική κεραία, εγκατάσταση σύγχρονου τηλεφωνικού δικτύου για την ταυτόχρονη λειτουργία τηλεφώνου και data, προ εγκατάσταση συναγερμού και κλιματισμού, 2 θέσεις πάρκινγκ και αυτόνομο κήπο.

Τα 115 τ.μ. κάθε κατοικίας αναπτύσσονται σε 3 επίπεδα. Το ισόγειο φιλοξενεί το σαλόνι και την κουζίνα, σε ενιαίο χώρο, το κύριο υπνοδωμάτιο και ένα μπάνιο ενώ στο δεύτερο επίπεδο υπάρχει μία σοφίτα-υπνοδωμάτιο και ένα μπάνιο.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

 2

3

4

5

6

1

7

8
1 - 8 / 10


Bendora:Αδριανουπόλεως 24 , 551 33, Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη
T. 2310 455450, F. 2310 488455, E. info@bendora.gr


active³ 4.7 · © 2000 - 2007 IPS Ltd · Όροι χρήσης