Ελληνικά
English
Русский
Sani Bendora Domus

SANI BENDORA DOMUS 


 

Τοποθεσία

Η ακτή Σάνη, με το πανέμορφο πευκοδάσος που φτάνει ως τη θάλασσα βρίσκεται στη δυτική πλευρά της Χερσονήσου της Κασσάνδρας, που από πολλούς θεωρείται ως η πιο ανεπτυγμένη και κοσμοπολίτικη περιοχή της Χαλκιδικής. 

Περιγραφή 

Το συγκρότημα εξοχικών κατοικιών, χτισμένο σε μια καταπράσινη έκταση 8.000τμ σε απόσταση μόλις λίγων λεπτών από τη μεγάλες αμμώδες παραλίες του Σάνη, αποτελείται από 8 αυτόνομες πολυτελείς κατοικίες, χτισμένες με έναν άψογο συνδυασμό πέτρας και ξύλου, αρμονικά τοποθετημένες σ’ έναν ιδιαίτερα προσεγμένο περιβάλλοντα χώρο. Το πλούσιο γκαζόν, οι θάμνοι και τα ελαιόδεντρα που στολίζουν τον περιβάλλοντα χώρο και τις κατοικίες φροντίζουν για την τέλεια εναρμόνιση του συγκροτήματος με το φυσικό περιβάλλον.

Συγκεκριμένα, η κάθε κατοικία έχει εμβαδόν 140τμ και αποτελείται από 3  επίπεδα. Το πρώτο επίπεδο διαθέτει πέρα από το λεβητοστάσιο, καθιστικό, υπνοδωμάτιο και μικρή αποθήκη με θέση για πλυντήριο ρούχων κάτω από τη σκάλα. Χώρος κατάλληλος και για φιλοξενούμενους. Το δεύτερο επίπεδο, ισόγειο με πλακόστρωτη βεράντα που οδηγεί στον κήπο, αποτελείται από σαλόνι με τζάκι, κουζίνα, υπνοδωμάτιο και WC-λουτρό. Στο τρίτο επίπεδο βρίσκεται μια μεγάλη κρεβατοκάμαρα με μεγάλο άνετο μπαλκόνι που βλέπει στον κήπο και WC –λουτρό.

 Κάθε κατοικία διαθέτει αυτόνομη θέρμανση, αυτόνομη εγκατάσταση παραγωγής ζεστού νερού με εναλλάκτη θερμότητας, κεντρική δορυφορική κεραία, ολοκληρωμένο τεχνολογικό δίκτυο για την παράλληλη λειτουργία τηλεφώνου και data, εγκατάσταση κλιματισμού και συναγερμού.

Σε κάθε κατοικία αναλογεί 1.000τμ εξ αδιαιρέτου και 500τμ κήπος για ιδιόχρηση, 2 θέσεις στάθμευσης, μια εξωτερική αποθήκη κήπου κάτω από τις σκάλες που οδηγούν από τον περιβάλλοντα χώρο στην κεντρική είσοδο του σπιτιού. Σε κάθε τετράδα κατοικιών αντιστοιχεί μια μεγάλη πισίνα.Ο ιδιαίτερα προσεγμένος περιβάλλον χώρος είναι διαμορφωμένος μετά από αρχιτεκτονική μελέτη τοπίου. 


 


4

1

2

3


Bendora:Αδριανουπόλεως 24 , 551 33, Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη
T. 2310 455450, F. 2310 488455, E. info@bendora.gr


active³ 4.7 · © 2000 - 2007 IPS Ltd · Όροι χρήσης