Ελληνικά
English
Русский

ΧΙΟΝΟΦΕΓΓΗΣ
 

ΧΙΟΝΟΦΕΓΓΗΣ

Μέσα σε ένα μαγευτικό περιβάλλον στο βορειοδυτικό τμήμα του νομού Γρεβενών, σε απόσταση 42 χλμ από την πρωτεύουσα του νομού, στην καρδιά της Πίνδου, βρίσκεται το Εθνικό Χιονοδρομικό κέντρο Βασιλίτσας. Η υποδομή του είναι εξαιρετική καθώς διαθέτει και φωτιζόμενη πίστα για ξεχωριστές βραδινές εμπειρίες σκι.

 

Η περιοχή προσφέρεται για ήσυχες αλλά και πιο έντονες διακοπές, καθώς ενδείκνυται για δραστηριότητες όπως ορειβασία, ράφτινγκ, καγιάκ, κανό και άλλα σπορ.

Στη θέση Γκιώνα του δήμου Ζάκα, σε υψόμετρο 1230 μ. και σε απόσταση 14 χλμ από το χιονοδρομικό κέντρο η εταιρεία Μπεντόρα ΑΕ θα κατασκευάσει πολυτελές ξενοδοχείο 5 αστέρων, δυναμικότητας 80 κλινών, το οποίο θα διαθέτει Συνεδριακό Κέντρο, εστιατόριο, κέντρο spa, σάουνα, χαμάμ, γυμναστήριο κλπ.

 

Η εξωτερική μορφή του ξενοδοχείου θα είναι προσαρμοσμένη στην Μακεδονίτικη Αρχιτεκτονική βασισμένη σε γήινα χρώματα και φυσικά υλικά συνδυάζοντας την υψηλή ποιότητα κατασκευής με τον σεβασμό στην παράδοση, αποτελώντας έτσι ένα θέρετρο υψηλών ευρωπαϊκών προδιαγραφών.

Το ξενοδοχείο ΧΙΟΝΟΦΕΓΓΗΣ θα προσφέρει αξέχαστες διακοπές στους λάτρεις του ελληνικού τοπίου.

 

 


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΒΑΣΙΛΙΤΣΑ


 Bendora:Αδριανουπόλεως 24 , 551 33, Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη
T. 2310 455450, F. 2310 488455, E. info@bendora.gr


active³ 4.7 · © 2000 - 2007 IPS Ltd · Όροι χρήσης