Ελληνικά
English
Русский

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2007 

Η Θεσσαλονίκη αποχαιρέτησε το 2007 και υποδέχθηκε το 2008 με μία σπάνια και εξαίρετη για τα ελληνικά δεδομένα εκδήλωση: Η Ορχήστρα Μότσαρτ της Βιέννης, ένα από πιο κορυφαία σύνολα του κόσμου, πραγματοποίησε μια μοναδική συναυλία στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης με έργα Mozart και Strauss.
Στο κατάμεστο Μέγαρο Μουσικής, 30 κορυφαίοι μουσικοί της Αυστρίας και Γερμανίας, με αυθεντικές ενδυμασίες του 18ου αιώνα, γοήτευσαν το κοινό με την παρουσία τους αλλά και την τελειότητα του ήχου τους. Η συναυλία που δόθηκε στις 30 Δεκεμβρίου, βρήκε πλήρη ανταπόκριση στο κοινό της Θεσσαλονίκης που βίωσε έτσι μια ανεπανάληπτη εμπειρία ζωής. Στη συναυλία, προς τιμή τους, παρευρέθηκαν όλοι οι εκπρόσωπο των αρχών της πόλης.
Αυτή τη σπάνια εμπειρία αισθητικής απόλαυσης, τη στήριξε οικονομικά ο επιχειρηματικός όμιλος της BENDORA, συνδυάζοντας τη συναυλία με εκδήλωση αγάπης και κοινωνικής προσφοράς: τα έσοδα της συναυλίας διατέθηκαν στο Σύλλογο Φίλων και Αναδόχων Οικογενειών του Δημοτικού Βρεφοκομείου «Άγιος Στυλιανός» για τις ανάγκες του βρεφοκομείου, έτσι ώστε να ενισχυθούν τα παιδιά αυτά με ακόμη περισσότερη φροντίδα, αγάπη και στοργή.
Η ανταπόκριση του κόσμου στη συναυλία, ωθεί την BENDORA στην ανάληψη πρωτοβουλιών για την καθιέρωση παρόμοιων εκδηλώσεων υψηλής αισθητικής, ώστε να συνεισφέρει αφενός στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης και αφετέρου στην ενίσχυση εκ παραλλήλου ευπαθών ομάδων των λιγότερο ευνοημένων συμπολιτών μας.

1

2

3

4


Bendora:Αδριανουπόλεως 24 , 551 33, Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη
T. 2310 455450, F. 2310 488455, E. info@bendora.gr


active³ 4.7 · © 2000 - 2007 IPS Ltd · Όροι χρήσης