Ελληνικά
English
Русский

ΑΣΤΡΟΦΩΤΙΣΤΟΣ
ΑΣΤΡΟΦΩΤΙΣΤΟΣ

 

ΘΕΣΗ ΔΙΑΚΟΦΤΗΣ – ΚΑΝΑΛΙΑ.  

Το νησί των ανέμων, όπως αποκαλείται η Μύκονος είναι το μοναδικό τουριστικό θέρετρο στον κόσμο που για πολλά χρόνια βρίσκεται πρώτο στις προτιμήσεις των ταξιδιωτών. Αυθεντική νησιώτικη ομορφιά η οποία αποτυπώνεται στα φυσικά τοπία και στις υπέροχες ακρογιαλιές του νησιού, σε συνδυασμό με την έντονη κοσμική ζωή καθώς η Μύκονος φημίζεται για τις άφθονες ευκαιρίες διασκέδασης.

Για όλους αυτούς τους λόγους η Μύκονος προσελκύει συνεχώς ταξιδιώτες απ’ όλα τα μέρη του κόσμου, τροφοδοτώντας το ενδιαφέρον των θαμώνων της. Η Μύκονος των εκπλήξεων βρίσκεται στο κέντρο περίπου των Κυκλαδίτικων νησιών και συγκεκριμένα ανάμεσα στη Τήνο και την Νάξο. Έχει τακτική σύνδεση με το λιμάνι του Πειραιά και της Ραφήνας. Στο νησί υπάρχει και αεροδρόμιο από και προς το οποίο πραγματοποιούνται καθημερινά πτήσεις που συνδέουν το νησί με την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και άλλες πόλεις της Ελλάδας. Την καλοκαιρινή περίοδο πραγματοποιούνται και πτήσεις charter απ’ όλο τον κόσμο. 

Η εταιρεία Μπεντόρα θα κατασκευάσει Bungalows τα οποία θα διατίθενται καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους για μακροχρόνια ενοικίαση καθώς και για πώληση. 

Εκτιμώμενος χρόνος έναρξης εργασιών Απρίλιος/Μάιος 2009.

 


 

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΥΚΟΝΟ 
Bendora:Αδριανουπόλεως 24 , 551 33, Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη
T. 2310 455450, F. 2310 488455, E. info@bendora.gr


active³ 4.7 · © 2000 - 2007 IPS Ltd · Όροι χρήσης